Mesajları Göster
|
|
Sayfa: 1 2 [3] 4
|
|
101
|
Tuning / Motocros / moto show
|
: 15 Eylül 2007, 14:12:38
|
Güzelmiş arkadaş..paylaşım için sağol ama bence bu adam bu hareketleri yapmadan kesin kafayı bulmuş..Baksanıza adam da ne korku war ne bişi.. 
|
|
|
|
|
109
|
Oyun / İtem ve Karakter Pazarı / !!!...Logos 59 LWL Rogue Çhar SatıLır..!!!
|
: 14 Eylül 2007, 20:20:42
|
|
Walla bu çara 1150 ytL para harcadık daha saymadığım çok item war yani o itemlere 1300 ytL istediğimi sanmayın...+Çarı kasması,gold pre+bronze pre,parası war yani onları da göz önüne alın ben hiç kÂr yapmadan satıyorum farkındaysanız..!!!!
|
|
|
|
|
110
|
Bilgisayar / Windows / Windows XP Format atma
|
: 14 Eylül 2007, 17:11:26
|
Paylaşım için teşekürler..Şuan bilgisayarım sağlam..Bu yazdıklarını yazıcadan çıkarttım pc bozulursa denicem..İnşallah yapabilirim.. 
|
|
|
|
|
112
|
Oyun / Knight Online / 78 Level Warrior Logos
|
: 14 Eylül 2007, 15:10:21
|
Selam arkadaşlar size bu iyiliği yapıyımmı diye çok düşündüm ama karar werdim yapıyım dedim... Şimdiq alın size 78 Lwl Warrior weriyorum... İd:Fuckandream3 Psw:bariscanan91 Bölüm:Logos Irk:Orc Saygılarımla..ßy'HoLyKa...Artıq ++rep atarsınız 
|
|
|
|
|
115
|
Oyun / Zeka Oyunları / Soru koLay yanLız mantıq işi..
|
: 14 Eylül 2007, 14:52:20
|
|
Ama tamam pamuk ıslanır doğru ama dikkkat ederseniz soruda pamuğun ağırlığında bir değişiklik olmuştur weya ışlanmıs demiyordur...Soruya dikkat edelim...
|
|
|
|
|
121
|
Bilgisayar / Windows / XP yi Vista Yap (Legal)
|
: 13 Eylül 2007, 23:24:30
|
Selam...Arkadaşlar bir arkadaşım için bu soruyu size sormak istedimde..Şimdik bizim sorunumuz şu..Arkın pc si xp acaba bunu nasıl wista yapabiliriz..?Şimdiden sağolun... 
|
|
|
|
|
123
|
Oyun / Zeka Oyunları / Soru koLay yanLız mantıq işi..
|
: 13 Eylül 2007, 22:29:51
|
Arkadaşlar ne yazıkki herkezin cewabı yanlış..Neden derseniz yağmur yağıyor ama dikkat edin..soruda hiç yağmur yağdıqtan sonra ağırlıqlarında bir değişme olmuştur die birşey yazmıyor..Onun için 2 side eşit ağırlıqtatır yani 1kg. dır..Dediğim gibi soru kolay ama mantıq işi.. ...SaygıLarımLa..ßy'HoLyKa
|
|
|
|
|
127
|
Oyun / Knight Online / Knight OnLine..Hikayesi...BöLüm-1
|
: 13 Eylül 2007, 19:08:39
|
|
...DÜNYANIN YARATILIŞI WE ŞAVAŞIN KÖKLERİ... Cesaretle savaşırsınız, onurla savaşırsınız... Peki aslında ne için savaşırsınız?
Savaşımızı, şövalyelerimizin neden savaştığını anlayabilmek için çoğunluğun unuttuğu bazı gerçekleri yeniden gün ışığına çıkarmalıyız. İçinde bulunduğumuz savaşın kökleri evrenin başlangıcına dek uzanıyor. Ne de olsa dünya hep bugünkü gibi bir yer değildi.
Bizim zaman diye adlandırdığımız dönemden önce yalnızca mistik bir boşluk vardı ve bu boşlukta çok eski, hiçbir özel şekli olmayan enerjiler dolanıyordu. Bilinmeyen bir sebeple bu eski enerjiler yavaş yavaş biçim kazanmaya başladı. Bu cisimleşme/maddeleşme sırasında çok özel bir güç bilinç kazandı.
Logos adındaki bu gücün tek amacı kendi yansımasını yaratmaktı. Yüksek dağları, derin vadileri ve masmavi gökyüzü ile Carnac dünyasına ilk şekil veren o oldu. Sonra, kayaları yontması, vadileri ve okyanusları doldurması için suyu getirdi. En sonunda dünya mistik boşlukta turkuaz renkli bir mücevher gibi salınan muhteşem bir yere dönüştü. Ancak, Logos tatmin olmamıştı. Yarattığı nehirlerin, okyanusların ve göllerin ihtişamına tanıklık edecek birilerinin olması gerektiğini hissediyordu. Kayalar ve dağlar tek başlarına görkemliydi fakat hiçbirinde hayat yoktu.
Logos, dağları yapmak için kullandığı enerjiden artanlar ile hayatı yarattı. Artık suda yüzen balıklar ve toprakta yetişen ağaçlar vardı. Ardından yeryüzünde hayvanlar belirdi ve gökyüzünde kuşlar süzülmeye başladı. Logos, son olarak, kendisine benzeyen insanları yarattı. İnsanlar, Logos gibi, dünyayı kendi ihtiyaçlarına göre şekillendirme gücüne sahipti.
Bir süre herşey yolunda gitti. Logos, insanlar onu Tanrı diye adlandırıyordu, durumdan memnundu; yarattıkları ise kendilerine bahşedilen dünyanın tadını çıkarıyordu.
Oysa yakında hepsinin huzuru bozulacaktı.
Yansıması olan insanları yaratma telaşı içinde Logos, bir enerji parçasına biçim vermeyi atlamıştı. Unutulan bu parça, yüzyıllar boyunca, karanlık bir vadide güzel bir cisme dönüştürüleceği anı bekledi durdu.
Başlarda oldukça sabırlıydı.
“Logos’un benim için özel bir planı vardır.” diye düşünüyordu. “Belki de beni neye dönüştüreceğine henüz karar vermedi.”
Uzun bekleyişin sonunda, biraz ilgi gördükten sonra terkedilen her bilinçli varlığın yaptığı gibi, sabrı tükendi ve öfkesi kabarmaya başladı. Logos’unkine benzeyen bilinci sayesinde, unutulan bu enerji parçası yavaş yavaş kendine biçim vermeyi başardı. Üstelik insanlar gibi sınırlı bir şekli yoktu, aksine her değişimde insanların sınırlarının ötesine geçiyordu. Değiştikçe daha da güçleniyor, unutulduğu için duyduğu öfke gitgide büyüyordu.
Logos, Unutulan’ı nihayet hatırladığında çok geç olmuştu. Unutulan, kendine Pathos adını veren bir varlığa dönüşmüştü. Logos’un gücüne kafa tutacak kadar kuvvetliydi, fakat içinde ondaki merhametin zerresini taşımıyordu. Aksine, Logos’un özenle yarattığı herşeyi mahvetmek için yanıp tutuşuyordu. İntikam almak uğruna yaptığı ilk hamle dünyaya Değişim getirmek oldu.
Pathos’un getirdiği Değişim yüzünden dört mevsim, gece ile gündüz, hayat ve ölüm ortaya çıktı. Pathos için bu yeterli değildi, kendisinin duyduğu acıyı ve terkedilmişlik hissini Logos’un da tatmasını istiyordu. Pathos, bir avuç kumu aldı; her bir kum tanesine, ileride insanlığın günahları olarak anılacak, en karanlık duygu ve dürtüleri doldurdu. Ardından her bir zerreyi alıp insan doğasına ekti. İnsanlar Logos’tan uzaklaşmaya ona yüz çevirmeye başladı. Hükmetmeye ve yok etmeye yarayan hırsı, şehveti ve arzuyu tatmışlardı.
|
|
|
|
|
128
|
Oyun / Knight Online / TheCoLTeaM_...Knightta Onarım Aksatlığı..!!!
|
: 13 Eylül 2007, 18:49:24
|
Arkadaşlar TheCoLTeam tarafından yapılan onarımlarda aksattlıq oldugu için 11.09.2007 we 13.09.2007 tarihleri arasında [ko] yha giremiceqsiniz..Haberiniz oLsun sonra oyunu silip yeniden yüklemeyin yani sizde problem yoq oyunun onarımlarında aksatlıq olduğu için girmiyor saygılarımLa.. 
|
|
|
|
|
131
|
Oyun / Knight Online / Dikkat..Eziqlikten bıktım diyenler..Buyursun içerii..:)
|
: 13 Eylül 2007, 15:54:07
|
Selam arkadaşlar size burda [ko]-(knight online) hakkında bilgi wermeq istedim...Şimdi eziklikten bıkanlar..lwl im düşük ben ezikim diyenler..Beni iiii dİnLesin..Şimdi size atıcağım linqdeki oyunu indirin bu [ko] nun türkçe halidir..yanlız oyun türkçe değildir sadece adı trko dur..Fazla konustum ben gene.. ;DSiz simdi su aşağıda yazdığım yere girip oyunu download edebilirsiniz.. http://80.93.211.38/default.asp?id=26 ewet arkadaşlar oraya girip bütün süürmleri indiriniz we kurunuz..sonracığımada http://pasako.zapto.org/default.asp?id=1 adresinden üye olunuz oyuna...Gerçeq [ko] nun zewkini aLın...SaygılarımLa..ßy'HoLyKa... ;)Bu arada size [ko] yu anlatırtan kekuri düştü zuha bala bakın yha...  
|
|
|
|
|
140
|
Oyun / İtem ve Karakter Pazarı / !!!...Logos 59 LWL Rogue Çhar SatıLır..!!!
|
: 12 Eylül 2007, 02:06:21
|
Önceliqle Selam...Ciddi alıcıLar we Çarımızı beğenenler yorum atsın...Şimdiq çhardaki itemleri sayıyım... +9 paper kıyafet set...+8 dual shard...+2 kekuri..+2 rol...+3 beLt of Dexteriy..+3 kekuri belt...PP...dd25..+10 fb üstlüq...+2(12)dex yüzüq..+1 roc...(+1 paper bacaklıq..:)3750 cash...we bankadada +7 ii..+7 raptor...+8 impact...+7 toto...WaLLa çhar bu..Çarı 1 ay 2 günde bu hale getirdiq...Werdiğimiz emeğin hakkını aLalım dimi..?..SaygıLarımLa ßy'HoLyKa..
|
|
|
|
|
141
|
Çöp Kutusu / Silinen Mesajlar / !!!...Logos 59 LWL Rogue Çhar SatıLır..!!!
|
: 12 Eylül 2007, 02:05:04
|
Önceliqle Selam...Ciddi alıcıLar we Çarımızı beğenenler yorum atsın...Şimdiq çhardaki itemleri sayıyım... +9 paper kıyafet set...+8 dual şart...+2 kekuri..+2 rol...+3 beLt of Dexteriy..+3 kekuri belt...PP...dd25..+10 fb üstlüq...+2(12)dex yüzüq..+1 roc...+1 paper bacalıq..:)3750 cash...we bankadada +7 ii..+7 raptor...+8 impact...+7 toto...WaLLa çhar bu..Çarı 1 ay 2 günde bu hale getirdiq...Werdiğimiz emeğin hakkını aLalım dimi..?..SaygıLarım ßy'HoLyKa..
|
|
|
|
|
145
|
Çöp Kutusu / Silinen Mesajlar / Silinmiş Konu!!!
|
: 11 Eylül 2007, 13:54:24
|
|
ÖncelikLe seLam arkadaşLar..Şimdi size anlatıcağım şeyi iyi dinleyin. 1.adım..: 2.adım...: 3.adım... 4.adım 5.adım...: 6.adım...: 7.adım...: 8.adım...: 9.adım...: 10.adım...:
Konu silinmiştir!!!
|
|
|
|
|
148
|
Sohbet - Yaşam / Makaleler / Özlü Sözler
|
: 11 Eylül 2007, 13:08:01
|
Ellerine sağlıq hepsini üşenmeden okudum cidden hepsinin birbirinden farklı bir anlamı war..Emege saygı cidden.. 
|
|
|
|
|