Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
Aktivasyon mailiniz gelmediyse buraya tıklayın.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Gelişmiş Arama

9157 Mesaj 4716 Konu- Gönderen: 1255 Üye - Son üye: AsilLider

04 Aralık 2008, 05:56:45
Cafein.Biz ForumlarıSohbet - YaşamRomantizm (Moderatör: turkgangsta)Cennetime...
Sayfa: [1]   Aşağı git
Yazdır
Gönderen Konu: Cennetime...  (Okunma Sayısı 282 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
turkgangsta
Uzman
Çalışkan

Teşekkürler: 31

Üyelik Bilgileri
« : 06 Mart 2008, 22:59:37 »

sevme eylemini seninle özdeleştiriyorum.hatalı mıyım bunda?ya bir gün yok olursan?ya bilinmedik diyarlara gidip beni bu kentte bir başıma bırakırsan?her geçen gün içimdeki sen büyüyyor,biliyorum bir gün sığamayacak,taşacaksın.ben bunun çoşkusunu yaşayacağım,evet;ama ya sen bu kadar sevmeyi kaldıramazsan? biliyor musun,seni sen kadar sevmek de yetmiyor bana.senin kendini sevmeni kıskanıp 'Ben,kendini sevdiginden daha çok sevmeliyim onu' diye düşünüyorum.bu tehlikeli bir şey...sevmek böylesine tehlikeli olmamalı.söz geçse yüregime,durduracağım kendimi;ama,bu aralar kalbim benden bagımsız hareket ediyor.yüregimi özgür bırakmak işime de geliyor aslında.böylece seni çok,daha çok,her şeyden çok sevebilecegimi anlayabiliyorum. küçük sevgiler sana göre de degil.sen de sana büyük sevgilerin sunulmasını istiyorsun.ama diyorum ya,ben sevgimi büyüttükçe,seni kaybetme korkum da o kadar artıyor.aşk,korkulala yaşanmaz,fakat bu başka bir şey.yoklugunu düşündügüm zaman içime oturan acıyı tarif etmem mümkün degil.seni benden bir parça olarak görüyorum ya,insan,bedeninden nasıl bir parça koptugunda acı duyarsa,işte aynı aco benim de hissettigim.üstelik bu sadece yokluk düşüncesinin verdigi bir acı.gerçekten yok oldugunda nasıl bir acı duyacagım acaba? seni çözdükçe,sırlarını ögrendikçe hayranlıgım daha da artıyor.aşkın bize çizdigi yolda seninle el ele,yürek yürege yürümek kadar güzel bir şey olamaz.hayranım dedim yasana,ciddiye al beni.her hareketin,her tavrın ezberimde.beynime kazınmışsı.gülüşlerin,bakışların,dokunuşların,her yerde,her zaman aklımda.tanrısal bir sevda bu.öncesi ve sonrası olmayan,bitimsiz.. aşkı hep böyle yaşadım ben.ateşlere attım kendimi hiçbir pişmanlık duymadan.yaşadıgım her anın kıymetini bilerek,her ana apayrı anlamlar yükleyerek.AMA İLK KEZ,YEMİN EDERİM AŞKIM İLK KEZ,KAYBETME KORKUSUNU BU KADARR YOĞUN HİSSEDİYORUM İÇİMDE....DEMEK Kİ İLK KEZ BÖYLESİNE DERİN SEVİYORUM.YENİDEN SIĞ SULARA GİRME İHTİMALİ BENİ BU KADAR KORKUTAN.ELİNİ UZAT BANA,BAK GÖZLERİME.YENECEGİM BU KORKULARIMI....
HoLyKa_37
Stajer
Cafeinkolik

Teşekkürler: 718

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #1 : 04 Haziran 2008, 22:10:12 »

Süper yha..ç0k işime yaradı bu söz Wink Ç0k teşekürler

..вєηιм ∂σѕтυм öℓüмє gι∂ιуσяυz ∂є∂ιğιм∂є "ηє∂єη" ∂єğιℓ "ηє zαмαη" ∂ιуєη∂ιя...

Forumlarımızdan daha iyi yararlanmak için lütfen üye olunuz.
Sayfa: [1]   Yukarı git
Yazdır
Gitmek istediğiniz yer:  

Sitemap
1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48
||| Sitemap 2|| Arsiv|| XML|| Wap|| Wap2|| Wap Forum|| Rss||| Tema Yapımcısı panic
eXTReMe Tracker